Daan van den Broek, Keurslager

Heyde Hoeve varkensvlees

Verkozen tot het beste varken van Nederland!

Van de Heyde Hoeve brengt u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de smaak en kwaliteit van ‘vrüger’. Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc ras. Samen met het beste voer levert dat mals, sappig en smaakvol varkensvlees op. Het Heyde Hoeve varken is onlangs verkozen tot beste varken van Nederland!

Genieten van Heyde Hoeve varkensvlees

De Heyde Hoeve staat voor een duurzame wijze van het houden van de varkens. Zo produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Hiermee voorzien wij, naast energie voor het eigen bedrijf, ongeveer 10.000 huishoudens van groene stroom. 

Heyde Hoeve: Respect voor dierenwelzijn

De varkens die verkocht worden onder het merk VAN DE HEYDEHOEVE worden gehouden met respect voor het dierenwelzijn. Onze varkens hebben meer licht, lucht en ruimte. Wij gebruiken geen preventieve antibiotica en de biggen worden niet gecastreerd.

Ibérico varkensvlees - Verrassend lekker!

Het Ibérico varken is uniek in zijn soort en groeit op een even unieke wijze op in Spanje. Het varken profiteert van de eigenschappen van zowel het Spaanse klimaat als de Spaanse omgeving. Het vlees van het Iberische varken is niet alleen een gezonde aanrader, maar ook een ware delicatesse.

In een landschap van steen- en kurkeiken loopt het Ibérico-varken vrij rond te scharrelen.

De genetische eigenschappen van het Iberische varken leveren vleesproducten op die, net als olijfolie, rijk zijn aan enkelvoudige onverzadigde vetten. Dit alles heeft een positief effect op de vetten die in ons bloed aanwezig zijn en maakt dat zowel het totale cholesterolgehalte in het bloed daalt als ook het LDL-cholesterol, het slechte cholesterol.

Buiten de gezonde eigenschappen van het vet van het vlees, zorgt het intramusculaire vet ook ervoor dat het vlees smelt in de mond. Een ware delicatesse. Ibérico varkensvlees is een lekkere verrassing voor elke culinaire liefhebber.

Daan van den Broek, Keurslager

Nieuwstraat 20C
4421CC Eersel
0497515819

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten