Vandaag besteld, morgen geleverd in overleg. Wij bellen u!

Extra service met contactloos bezorgen

U kunt eenvoudig uw bestelling hieronder opgeven. Wij bellen u daarna op en sturen u een tikkie of u kunt het bedrag overmaken. Bezorgen vanaf € 25.00 (bezorgkosten € 8.95)

 

Let op! Barbecue, gourmet en buffetten kunt u alleen bestellen via de webshop.

Neem een kijkje in onze Keurslagerij

Onze winkel

Gevel slagerij

Welkom bij Keurslager Daan van den Broek, Eersel

Zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u iets meer van ons verwachten. In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op deze site geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. U zult zien dat we altijd iets meer te bieden hebben.

Met GOUD bekroond

Rookworst goud keuring

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Hamrolletjes

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Ambacht

GOUD voor de rookworst van Keurslager Daan van den Broek!

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 15 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Daan van den Broek zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen!

Elk jaar weer steekt Keurslager Daan van den Broek veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. Deze wordt dan tijdens de landelijke keuring getest door een vakjury. 

Elk jaar gaat Keurslager Daan van den Broek voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. 

Jaarlijkse rookworstkeuring
De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de rookworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur. Naast een uitgebreid juryrapport ontvangen alle winnaars een certificaat.  

Rookworst met goud bekroond

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Vanaf: 12 sep. 2022
tot: 25 sep. 2022

Rozijnenbol

Een bol van gekruid gehakt in bladerdeeg met rozijnen en zonnebloempitten. Verrassend lekker!

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:

Recept van de week

Shoarmavlees met paprika 

Hoofdgerecht
Varken
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Oosters

Daan van den Broek, Keurslager

Nieuwstraat 20C
5521CC Eersel
0497515819

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten