Wijnen

Bij een lekker voorgerecht horen natuurlijk lekkere wijnen. Wij bezitten over een aantal wijnen die u per stuk of per doos kunt verkrijgen. Allemaal van Pierre Jean.

Pierre Jean - Cabernet / Merlot

Pierre Jean - Cabernet / Merlot

Vin de pays de L’Aude

Een rondborstige rode wijn op basis van cabernet sauvignon en merlot. Een intens granaatrode wijn met een aroma van gerijpt rood fruit en kruidige tonen. De smaak is vol met zachte tannines. De afdronk, vol aroma´s van fruit, is lang. Deze blend van cabernet met merlot is een typische wijn uit de l´Aude.

Pierre Jean - Colombard/Chardonnay

Pierre Jean - Colombard/Chardonnay

Vin de Pays des Cotes de Gascogne

Dit is een perfecte combinatie van twee beroemde druivenrassen. Chardonnay, belend van bijvoorbeeld Chablis, en colombard, die de basis is van de meest beroemde cognacs. De colombard/chardonnay is lekker sappig, fruitig en mild van smaak. De wijn is nu op dronk. Gekoeld schenken bij voorgerechten, salades of zo maar ‘in de zon’

Pierre Jean rosé wijn

Pierre Jean - Grenache Rosé

Vin de Pays des Cotes de Gascogne

Pierre Jean Grenache Rosé heeft een soepele, frisse, zacht droge en fruitige smaak. Aroma’s van jam en rode vruchten ontdekt u in de geur. Deze Pierre Jean Grenache Rosé kan goed gedronken worden bij onder andere salades, olijven, paella, gegrilde vis, kip, koud vlees, pizza, pasta, quiche en zachte kaassoorten.

Daan van den Broek, Keurslager

Nieuwstraat 20C
5521CC Eersel
0497515819

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten